Concepten

B&G Foodfactory is uitgegroeid van ijsmakerij naar een platform voor nieuwe concepten. Naast ons eigen B&G ijs, zijn dit de concepten die we produceren.

 

  • Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream

“The idea behind Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream was born when my daughter Lily, who loves ice cream, got the advice to lower her intake of animal fats from a natural doctor. As we both love ice cream, I started to explore the possibility of making one, which is both wonderfully delicious as well as healthy. The result is Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream.”

http://lilyohanna.se/english.html

 

  • Nina’s ICE

Het idee voor NICE is ontstaan uit Nina’s liefde voor vers en puur eten. Ze maakte thuis al ijsjes van fruit, bevroren smoothies eigenlijk. Na de eerste enthousiaste reacties op haar fruitijsjes wist Nina het zeker: “Ik wil iedereen in Nederland laten proeven hoe lekker dit is.”

http://www.nicefruitijsjes.nl/

 

  • Abbot Kinney’s Coco Frost

Het bevroren broertje van de Coco Start. Die briljante romige textuur, de zachte smaak van kokosmelk en de frisse kick van yoghurtculturen… het is om bij weg te smelten.

Coco Frost is gemaakt van vier plantaardige ingrediënten die we zorgvuldig hebben gekozen en met liefde hebben verwerkt. Moeilijker dan dit hoeft een ijsje echt niet te zijn.

http://www.abbotkinneys.com/

 

  • West Coast

“Catch a wave and let it run. Dutch frozen yoghurt with a West Coast vibe. Enjoy our natural flavours and pure, organic ingredients.”

http://www.westcoastfrozenyoghurt.com/