Zakelijk

B&G Foodfactory BV ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

Opschaling van de productie capaciteit ten behoeve van een omzetgroei.

Hiervoor zal de gehele organisatie moeten worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Opschaling in combinatie met technische innovatie op het gebied van productie, logistiek en ERP mogelijkheden moeten hiervoor plaats gaan vinden. Tevens zal het huidige pand logistiek optimaal ingericht gaan worden.

 

Er zijn twee projecten afgerond voor het professionaliseren van de organisatie en beide projecten werden mede mogelijk gemaakt door EFRO.

Project 1   afgerond

Het vastleggen en certificeren van productie- en logistieke processen met de bijbehorende werkzaamheden om de kwaliteit van het product zo optimaal mogelijk te krijgen en het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Project 2   afgerond

Het vastleggen en certificeren van processen en werkzaamheden om de kwaliteit van het product zo optimaal mogelijk te krijgen.

 


 

Heb je een bedrijf en wil je graag B&G ijs, of een van onze andere concepten verkopen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Heb je zelf een idee voor een productconcept? We helpen je graag verder! Wij hebben de marktgerichte- en voedingstechnische kennis om jouw concept verder uit te werken. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier.

 

B&G Foodfactory

Dalweg 1B

9231 HW  Surhuisterveen


info@bgfoodfactory.nl

tel. 0512 – 74 50 43

 

Skal nr. 028476

KvK nr. 53843568

BTW nr. NL.8510.40.986.B01

 

 

 Dhr. Mevr.*

Uw naam*

Naam bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer*

Mobiel

Uw email*

Uw bericht